Startside
Opp

   

     Mail oss

Bettina heter jeg

Og det er jeg som vil komme hjem til deg å passe på pusen din om du velger å benytte deg av en slik tjeneste.

Egentlig er jeg utdannet innen markedsføring og økonomi og har jobbet som økonomiansvarlig og adm.leder i et amerikansk konsern de siste 6 årene av mitt "vanlige" arbeidsliv.

Etter mange år med jag og mas fant jeg ut at tiden var inne til å trappe ned og gjøre noe for andre og ting jeg virkelig trives med, og da var dyr et naturlig valg for meg.

Katter ligger mitt hjerte nær, og jeg lever til daglig sammen med flere bengalkatter og en Maine Coon som heter Harald.  Så her hos oss er det aldri kjedelig, det kan jeg love deg.

 

Hadde jeg kunnet velge om igjen hadde jeg nok blitt veterinær, men det er lett å være etterpå klok.  Samvær med mennesker og dyr er hva jeg elsker og trives med så jeg valgte derfor i stedet å åpne et lite kattehotell for å kunne kose meg med dyregleden. 

Jeg er en person som liker å ha omsorg, kanskje til tider litt for mye om du spør min sønn på 16 år, :-) så derfor tilbyr jeg nå å dele omsorgen også med deg og din katt.

Jeg er en utadvendt og positiv person som blir sett på som et menneske med et smil til enhver og som med glede deler ut godord og viser entusiasme fra hjertet.

Under finner du noen bilder av meg og mine katter, slik at vi kan bli litt bedre kjent.

Her koser jeg meg med en av kattehotellets gjester, Gustav Mahler.

Dette er Miss Maina som er på vei til lekekassen sin, og hennes kattunge Konstantin, begge elsker å leke. På de andre bildene ser dere små lekne bengalunger, helt forførende herlige.

Harald er en herlig pus med masse personlighet.  Her passer han på kattungen vår, og her er det Olemor en familieløs pus som vi oppfostret som får omsorg.

Her studerer noen av kattene våre kunst :-)

Her ser dere sist tilskudd på stammen av bengaler her hos oss, denne hjerteknuseren er etter en unik parring og ser ut til å kunne bli en flott bengalfrøken.

                         Om hotellet Om oss Tjenester og priser Pass hjemme Bestilling Kontakt oss Regler og krav

Send e-post til webmaster@konkret.info med spørsmål om eller kommentarer til dette Web-området.
Copyright © 2009 Edens Have Kattehotell
Sist endret: 25 februar 2009