Startside
Om meg
Priser

   

     Mail oss

Pass i eget hjem

Etter å ha drevet med katter og kattehold i mange år har vi erfart at flere og flere ønsker pass av pusen sin i kjente omgivelser.

Det er derfor med glede vi introduserer vårt nye tilbud om å komme hjem til deg å passe på at din pus, kanin, fugl og andre smådyr har det fint til tross for at du tar en velfortjent ferie.

Noen dyr egner seg ikke til å komme i et kattehotell eller andre pensjonattyper av en eller annen årsak og dette har vi på denne måten tatt følgen av.

Katter som til vanlig er ute i det fri, utekatter, vil kose seg vel så godt hjemme når dere reiser bort om den er sikret mat, tilsyn, kos og stell som vanlig, og dette er nettopp hva vi tilbyr.

Dette er et godt alternativ for mange katteeiere og katter, og for ikke å glemme at denne ordningen også gir mulighet for andre tjenester, slik som å ta inn post og vanne blomster, dette er tjenester som er med i prisen vår.

Skulle ditt dyr ha behov for dyrlege vil vi selvfølgelig sørge for dette, vi har gode kontakter med dyktige dyrleger i nærområdet.  Dyrlegebesøk vil alltid bli avklart med dere på forhånd. Om du har vanskeligheter med å komme til dyrlege kan du jo også benytte anledningen til å be oss ta oss av vaksinering ol.

Å sette andre til å passe på ditt dyr og slippe en inn i sitt eget hus er en tillitssak så jeg vil derfor alltid komme på et hjemmebesøk før avtaleperioden slik at vi blir bedre kjent og får skrevet en gjensidig kontrakt som sikrer alle parter.

Se fanene vil venstre for mer informasjon, eller ring oss gjerne.

 

                                       

"Hunder har eiere, katter har stab"

 

                         Tilbud Om hotellet Om oss Tjenester og priser Pass hjemme Bestilling Kontakt oss Regler og krav

Send e-post til webmaster@konkret.info med spørsmål om eller kommentarer til dette Web-området.
Copyright © 2009 Edens Have Kattehotell
Sist endret: 25 februar 2009