Startside

   

     Mail oss

Betingelser, Regler, Plikter og Krav

 

For å kunne drive et seriøst kattehotell er vi nødt til å ha et regelverk å følge, likeså er våre gjester's eiere nødt til å oppfylle og forholde seg til noen krav.

Disse er alle satt for å kunne gjøre oppholdet så godt som mulig både for deg, din katt og oss, og for at du skal kunne nyte din ferie i full forvissning om at din katt er i de beste hender.

 

 

 

Våre regler :

Kattene leveres og hentes mellom klokken 18:00 og 20:00 på hverdager, i helgen etter avtale.

Edens Have har ikke ansvar om en katt skulle forsvinne, bli skadet, smittet eller syk under oppholdet, men selvfølgelig tilkaller vi hjelp og gir nødvendig veterinær behandling for eiers regning.  Eier vil ved slike behov bli kontaktet på forhånd så sant det er mulig.

Edens have forsikrer ikke din katt under oppholdet, slik forsikring finnes dessverre ikke, men din vanlige forsikring vil dekke på lik linje som om din katt skulle være hjemme.

Om katten din viser aggressive tendenser og kan være til fare for andre katter og seg selv vil vi kunne være nødt til å holde den i eget rom resten av oppholdet.

Din katt kan gjerne ha med seg personlige leker og tepper, men Edens Have har ingen erstatningsansvar for disse om de skulle forsvinne eller bli ødelagt under oppholdet.

Skulle du mot formodning ikke kunne hente eller ta i mot din katt til avtalt tid ber vi om at dette meldes umiddelbart, da slike endringer vil kunne påføre oss stort hodebry i høysesongen.  Om situasjonen skulle være slik at din katt må være hos oss lenger enn avtalt vil dobbelt takst beregnes for disse dagene.

Opphold som avbestilles senere enn 14 dager før ankomst vil bli belastet i sin helhet.

 

Vi vil at du :   

Fremviser gyldig vaksinasjonsattest/bok eller bestiller vaksinering  (gjelder kun revaksinering)

Garanterer at din katt er frisk ved levering

Medbringer for om katten din skal ha spesialfor

Medbringer medisiner eller p-piller som katten din trenger under oppholdet

Tar ormekur på katten din, eller gir oss beskjed om å gjøre dette, den vil i så tilfelle bli behandlet med Panacur Vet som fjerner alle sorter mark og bendelorm, (Se prislisten for kostnader for denne tjenesten.)

Ovennevnte punkter vil også bli skrevet i vår avtale som vil bli sendt ut til deg så snart bestilling av opphold har kommet oss i hende, ved å signere denne avtale har du bekreftet å overholde dine forpliktelser, og vi våre regler.

 

"Verden eies av katter, de bare later som om vi eier dem"

 

                         Om hotellet Om oss Tjenester og priser Pass hjemme Bestilling Kontakt oss Regler og krav

Send e-post til webmaster@konkret.info med spørsmål om eller kommentarer til dette Web-området.
Copyright © 2009 Edens Have Kattehotell
Sist endret: 25 februar 2009